+31 (0)20 6855955

Onze mensen

CHARLES HUIJSKENS | MANAGING PARTNER

Charles Huijskens studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Amsterdam en begon daarna een carrière in de journalistiek als parlementair verslaggever bij De Telegraaf en het NOS Journaal.

In 1992 startte hij het adviesbureau dat inmiddels is uitgegroeid tot Huijskens Communications. Het kantoor bouwde een gedegen reputatie op als (financieel) communicatiedeskundige in lastige situaties. Ook advies bij fusies en overnames is een specialisme.

Charles schrijft regelmatig columns en artikelen. Ook heeft hij verschillende handboeken op zijn naam zoals Het Nieuwe Media Handboek en Code Sociale Media. Hij werkte de afgelopen jaren onder meer voor LibertyGlobal, VodafoneZiggo, Intertrust en Chemours.

charles@huijskens.nl
Volg Charles op Linkedin en Twitter

 

CLEMENS SASSEN | PARTNER

Clemens Sassen bezit veel ervaring en expertise op het gebied van corporate communicatie uiteenlopend van issue management tot change management. In de tijd als medewerker van Huijskens Communications heeft hij zich gespecialiseerd in financiële communicatie. Bedrijven uit verschillende industrieën die te maken hebben met M&As, activistische aandeelhouders of naderende faillissementen zijn het type cliënten die hij adviseert.

Clemens heeft een Executive Master Corporate Communications afgerond in Rotterdam. In dat kader heeft hij onderzoek gedaan naar de communicatie van activistische aandeelhouders bij beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast is Clemens actief als bestuurslid van het CDA Amsterdam waar hij verantwoordelijk is voor pers en communicatie. Ook maakt hij voor die partij deel uit van het landelijk campagneteam.

clemens@huijskens.nl

Volg Clemens op Linkedin

HARMEN GEERS | PARTNER

Harmen Geers heeft veertien jaar ervaring met corporate communicatie op het scherp van de snede. In vele transacties, rechtszaken en crises heeft hij de hoofdrolspelers bijgestaan en zorg gedragen voor de communicatie naar belanghebbenden en het grote publiek – in Nederland en daarbuiten. Daarnaast heeft hij vele bedrijven en organisaties geholpen om het juiste beeld van henzelf aan de buitenwereld te tonen.

Als Hoofd Mediarelaties bij pensioenuitvoerder APG, een van ’s werelds grootste beleggingsorganisaties, was Harmen tot 2018 verantwoordelijk voor de wereldwijde corporate communicatie. Daarvoor werkte hij van 2004 tot 2010 als adviseur bij de voorloper van Huijskens Communications. Harmen is medeoprichter van O3NL, het succesvolle mentorprogramma voor Nederlandse startende ondernemers dat verbonden is aan de Venture Mentoring Service van het Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Harmen@huijskens.nl

Volg Harmen op Linkedin

ARTHUR VAN AMERONGEN | ADVISEUR

Arthur adviseert bedrijven op het gebied reputatiemanagement, crisiscommunicatie en financiële communicatie. Op dit moment werkt hij onder andere voor Nikon en Chemours.

Arthur maakt sinds april 2017 deel uit van het team van Huijskens Communications, nadat hij eerder stage liep bij Huijskens Communications en ervaring opdeed bij Burson-Marsteller in Den Haag. Hij studeerde Europese studies aan de UvA (BA) en European Union Studies aan de Universiteit Leiden (MA).

Arthur@huijskens.nl

Volg Arthur op Linkedin

 

 

QUIRINE VAN HASSELT | ADVISEUR

Quirine van Hasselt werkt sinds mei 2017 bij Huijskens Communications. Zij adviseert onder meer klanten zoals Nikon en Chemours. Voor haar komst bij Huijskens Communications liep Quirine 6 maanden stage op de afdeling corporate communicatie van Heineken Nederland. Ook rondde zij de bacheloropleiding Communicatiewetenschappen (VU) en de masteropleiding Corporate Communicatie (UvA) af in Amsterdam. Tijdens haar studie en stage heeft zij relevante kennis opgedaan op het gebied van corporate communicatie, crisiscommunicatie en reputatiemanagement waardoor zij van aanvullende waarde is binnen het team.

Quirine@huijskens.nl

Volg Quirine op Linkedin

 

 

NIKKI BLOM | ADVISEUR

Nikki Blom studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, met als afstudeerrichting corporate communicatie. Nikki heeft speciale interesse in crisiscommunicatie en schreef hier haar scriptie over, met als titel ‘Geen paniek, het is maar crisis’. Na haar studie was Nikki enkele jaren werkzaam in het vastgoed. Sinds 1 oktober 2018 maakt Nikki als adviseur deel uit van het team van Huijskens Communications. Door haar werkervaring bezit Nikki specialistische kennis die met name ook relevant is voor partijen actief in het vastgoed.

Nikki@huijskens.nl

Volg Nikki op Linkedin

 

PETER DE BIE | TRAINER

De trainingen worden grotendeels verzorgd door Peter de Bie, succesvol radiopresentator, documentairemaker en oud-eindredacteur van het televisieprogramma ‘Radar’. Hij is onder meer bekend van het veel beluisterde radioprogramma ‘TROS Nieuwsshow’ op zaterdagochtend.

Peter@huijskens.nl