+31 (0)20 6855955

Corporate Communications

corporate_communication2‘Als onze fabriek nu verlaten en vergeten wordt, en er worden over honderd jaar opgravingen verricht dan zouden de archeologen denken dat dit een rapportenfabriek was in plaats van een bandenfabriek.’ Dat vertelde de directeur van een grote fabriek ons ooit en dat geeft precies aan waar veel communicatieafdelingen van organisaties aan lijden: rapporteerdrift. Nagenoeg iedere organisatie wordt omringd door een zekere communicatiewaas. Doorspekt met jargon schrijven en spreken professionals en experts op een abstracte manier over hun vak en nooit lukt het ze om hun bevindingen te vertalen naar hun publiek.

Dat is precies waar het om gaat in corporate communicatie. Hoe zorg ik ervoor dat mijn waardevolle bevindingen en resultaten op een goede (overtuigende) manier overkomen bij het bestemde publiek? Het antwoord is: focus aanbrengen, en dat doet u door afstand te nemen. Wij helpen organisaties en professionals bij het vertalen van hun werkpraktijk. We halen ze uit hun expertisewereld en laten ze zien hoe ze hun doelen effectiever halen door hun communicatie af te stemmen op hun doelgroep.

Wij helpen u bij het vinden van de juiste richting en vertalen uw verhaal naar de meest geschikte vorm. Of het nu gaat om jaarverslagen, adviesrapporten, brochures, webteksten, infographics, nieuwsbrieven, standaardteksten, presentaties, of offertetrajecten: wij vinden altijd de beste oplossing.