+31 (0)20 6855955

Public affairsPolitieke processen zijn complex en verlopen vaak traag. Het effectief kunnen communiceren van uw boodschap, op het juiste moment en aan de juiste mensen, kan van grote waarde zijn voor uw strategie en bedrijf.

Huijskens Communications heeft jarenlange ervaring in en diepgaande kennis van het politieke landschap. Wij beschikken over een wijd netwerk van contacten – binnen nationale en lokale overheid, Tweede Kamer, werknemers -en werkgeversorganisaties, en pressiegroepen en NGO’s. Zo kunnen wij u helpen met het vaststellen van het juiste moment om uw boodschap over te dragen, zodat u verzekerd bent van maximale impact en invloed.

Gezien de overlap binnen de respectieve communicatiedisciplines, menen wij dat cliënten baat hebben bij een public affairs-team dat niet geïsoleerd is, maar juist samen met onze financiële, corporate -en crisiscommunicatiediensten is ingebed in ons reputatiemanagement-model. Zo kunnen wij u het best voorzien van een inzichtelijke, uitgebreide en op maat gesneden communicatiestrategie.