Charles Huijskens | Managing Partner

Drs. Charles L. Huijskens studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Amsterdam en begon daarna een carrière in de journalistiek als parlementair verslaggever en correspondent bij De Telegraaf en het NOS Journaal.

In 1992 startte hij het adviesbureau. Het kantoor bouwde een gedegen reputatie op als (financieel) communicatiedeskundige in lastige situaties. Ook advies bij fusies en overnames is een specialisme.

Charles schrijft regelmatig columns en artikelen. Ook heeft hij verschillende handboeken op zijn naam, zoals ‘Overleven in Crisistijd’ en ‘Het Nieuwe Media Handboek’. Hij werkt(e) onder meer voor Mirage (eigenaar van Blokker), ABN Amro en Chemours.

Charles@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Charles op Twitter

Clemens Sassen | Partner

Clemens Sassen bezit ruime ervaring en expertise op het gebied van corporate communicatie en met name financiële communicatie. Bedrijven uit verschillende industrieën die te maken hebben met M&As, activistische aandeelhouders of naderende faillissementen zijn het type cliënten dat hij adviseert. In de afgelopen jaren heeft Clemens zich gespecialiseerd op het gebied van litigation-PR waarbij hij cliënten adviseert over hun communicatiestrategie in aanloop naar en tijdens rechtszaken of juridische conflicten.

Clemens heeft een Master European Union Studies afgerond aan de Universiteit Leiden en een Executive Master Corporate Communications voltooid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Bij deze laatste studie heeft hij onderzoek gedaan naar de communicatiestrategieën van activistische aandeelhouders bij beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast is Clemens actief als bestuurslid van het CDA Amsterdam waar hij verantwoordelijk is voor pers en communicatie. Ook maakt hij voor die partij deel uit van het landelijk campagneteam. Ook is Clemens bestuurslid van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum, waar hij zich bezighoudt met leden- en fondsenwerving.

Clemens@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Clemens op Twitter

Maarten van de Pavoordt | Senior Adviseur

Maarten van de Pavoordt staat bestuurders en organisaties bij op het gebied van strategische communicatievraagstukken. Als Senior Adviseur helpt hij klanten hun doelen te bereiken door een effectieve strategie te formuleren en hierna uit te voeren. Maarten heeft ervaring in mediarelaties, stakeholderanalyse en -management, communicatieplanning, crisiscommunicatie, mediatraining en risicoanalyses op het gebied van reputatie.

Maarten werkt sinds 2019 bij Huijskens Communications. Voorheen was hij werkzaam bij Egon Zehnder waar hij brede ervaring heeft opgedaan in het advieswerk over leiderschapsvraagstukken. Hij begon zijn carrière als redacteur van het investeringsrapport The Business Year, Qatar. Hij studeerde Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en Midden-Oostenstudies aan de Lebanese American University in Beiroet.

Maarten@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Maarten op Twitter

Evi Timp | Adviseur

Evi Timp werkt als adviseur bij Huijskens Communications voor klanten uit verschillende sectoren. Zij adviseert en ondersteunt klanten bij het opstellen en uitvoeren van hun media en pr-strategie. Voorheen was zij werkzaam als journalist voor HP/De Tijd. Dankzij haar ervaring in de journalistiek heeft zij een uitstekend begrip van de mediawereld en weet zij hoe de pers opereert. Zij zet haar schrijfkunsten onder andere in voor het opstellen van persberichten en strategische communicatieplannen.

Evi studeerde Communicatie (2014) en Geschiedenis (2015-2018) aan de Universiteit van Amsterdam. In 2014 behaalde zij haar Propedeuse Communicatiewetenschappen. Evi is afgestudeerd met een Master in de Internationale Betrekkingen.

Evi@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Evi op Twitter

Lynnemore van Ommen | Adviseur

Lynnemore van Ommen houdt zich als adviseur bezig met de dagelijkse (sociale) media monitoringtaken en ondersteunt klanten onder meer in mediarelaties, stakeholderanalyses en reputatie assessments. Daarnaast houdt zij momenteel het toezicht op een grootschalig onderzoek naar communicatie rondom massaschadeclaims.

Lynnemore heeft een achtergrond in wetenschappelijk onderzoek. Voordat zij bij Huijskens Communications startte, was zij werkzaam als communicatiemanager bij SWOCC (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie).

Lynnemore is afgestudeerd in Communicatiewetenschap (BSc) en Political Communication (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast behaalde zij een master in Journalistiek en Media aan de Universiteit van Rotterdam.

Lynnemore@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Lynnemore op Twitter

Janneke Veerkamp | Junior Adviseur

Janneke Veerkamp werkt als junior adviseur bij Huijskens Communications. Momenteel volgt zij de onderzoeksmaster Linguistics and Communication Sciences aan Tilburg University. Zij is eerder afgestudeerd in International Business and Languages (BBA) aan de Amsterdam School of International Business. Zodoende heeft zij expertise in het verrichten van gedegen wetenschappelijk onderzoek en beschikt over ruime kennis op het vlak van taal en communicatie in internationale context.

Janneke heeft daarnaast onderzoekservaring opgedaan in het ERC (European Research Council) Consolidator Research project Political Apologies across Cultures. Ook is Janneke algemeen bestuurslid van freedive vereniging One Breath.

Janneke@huijskens.nl | LinkedIn

Peter de Bie | Trainer

Onze mediatrainingen worden verzorgd door Peter de Bie, succesvol radiopresentator, documentairemaker en oud-eindredacteur van het televisieprogramma ‘Radar’. Peter vormt samen met Mieke van der Weij het vaste presentatiekoppel bij het zaterdagochtendprogramma Nieuwsweekend op NPO Radio 1.

Peter@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Peter op Twitter

Marja Boonen | Finance

Marja Boonen is het hoofd van onze financiële afdeling. Sinds de beginjaren van ons kantoor is Marja betrokken bij Huijskens Communications en met meer dan 25 jaar ervaring geeft zij op ons kantoor leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor financiële zaken.

Marja@huijskens.nl

Roeji Wolsink | ICT

Met Roeji Wolsink beschikt Huijskens Communications over een ruime deskundigheid op het gebied van ICT en communicatie.

Roeji@huijskens.nl | Linkedin | RAP-IT