Charles Huijskens | Managing Partner

Charles Huijskens studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Amsterdam en begon daarna een carrière in de journalistiek als parlementair verslaggever bij De Telegraaf en het NOS Journaal.

In 1992 startte hij het adviesbureau dat inmiddels is uitgegroeid tot Huijskens Communications. Het kantoor bouwde een gedegen reputatie op als (financieel) communicatiedeskundige in lastige situaties. Ook advies bij fusies en overnames is een specialisme.

Charles schrijft regelmatig columns en artikelen. Ook heeft hij verschillende handboeken op zijn naam, zoals Het Nieuwe Media Handboek en Code Sociale Media. Hij werkt(e) onder meer voor LibertyGlobal, VodafoneZiggo, ABN Amro en Chemours.

Charles@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Charles op Twitter

Clemens Sassen | Partner

Clemens Sassen bezit veel ervaring en expertise op het gebied van corporate communicatie uiteenlopend van issue management tot change management. In de tijd als medewerker van Huijskens Communications heeft hij zich gespecialiseerd in financiële communicatie. Bedrijven uit verschillende industrieën die te maken hebben met M&As, activistische aandeelhouders of naderende faillissementen zijn het type cliënten die hij adviseert.

Clemens heeft een Executive Master Corporate Communications afgerond in Rotterdam. In dat kader heeft hij onderzoek gedaan naar de communicatie van activistische aandeelhouders bij beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast is Clemens actief als bestuurslid van het CDA Amsterdam waar hij verantwoordelijk is voor pers en communicatie. Ook maakt hij voor die partij deel uit van het landelijk campagneteam.

Clemens@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Clemens op Twitter

Maarten van de Pavoordt | Senior Adviseur

Maarten van de Pavoordt staat bestuurders en organisaties bij op het gebied van strategische corporate communicatievraagstukken. In een snel veranderende wereld is het voor organisaties van levensbelang om hun doelen, handelen en bestaansrecht te kunnen uitleggen en verantwoorden. Maarten interesseert zich voor de complexe uitdagingen van opdrachtgevers die ontstaan door politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Maarten maakt sinds september 2019 onderdeel uit van het team bij Huijskens Communications. Voorheen was hij werkzaam bij Egon Zehnder waar hij brede ervaring heeft opgedaan met het advieswerk over leiderschapsvraagstukken en duurzaamheid. Hij begon zijn carrière als journalist/redacteur van het investeringsrapport The Business Year, Qatar. Hij studeerde Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (BA) en Midden-Oostenstudies aan de Lebanese American University in Beiroet (MA).

Maarten@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Maarten op Twitter

Evi Timp | Adviseur

Evi Timp maakt sinds maart 2019 deel uit van ons team. Voorheen was zij werkzaam als journalist voor HP/De Tijd. Dankzij haar ervaring in de journalistiek heeft zij een uitstekend begrip van de mediawereld en weet zij hoe de pers opereert. Zij zet haar schrijfkunsten in voor het schrijven van persberichten, teksten en handboeken voor Huijskens Communications.

Evi studeerde Communicatie (2014) en Geschiedenis (2015-2018) aan de Universiteit van Amsterdam. In 2014 behaalde zij haar Propedeuse Communicatiewetenschappen. Daarna begon zij aan de studie Geschiedenis en zij studeerde af met een Master in de Internationale Betrekkingen.

Evi@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Evi op Twitter

Lynnemore van Ommen | Adviseur

Lynnemore van Ommen versterkt sinds juli 2019 het team van Huijskens Communications. Hiervoor was zij werkzaam als communicatiemanager bij SWOCC (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie). Door haar ervaring in deze functie is Lynnemore in staat een divers publiek aan te spreken en complexe informatie toegankelijk te maken.

Lynnemore is afgestudeerd in Communicatiewetenschap (BSc) en Political Communication (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast behaalde zij een master in Journalistiek en Media aan de Universiteit van Rotterdam.

Lynnemore@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Lynnemore op Twitter

Emmy Pinckaers | Junior Adviseur

Emmy Pinckaers is junior adviseur bij Huijskens Communications. Dankzij haar studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht beschikt zij over een brede kennis op het gebied van maatschappelijke vraagstukken en de rol van communicatie in de interactie tussen private ondernemingen, overheden en politiek.

Emmy is tevens vicevoorzitter bij Stichting Model European Parliament (MEP) Limburg en actief geweest bij de Utrechtse afdeling van de universitaire studentenpartij De Vrije Student.

Emmy@huijskens.nl | LinkedIn

Janneke Veerkamp | Junior Adviseur

Janneke Veerkamp werkt als junior adviseur bij Huijskens Communications. Momenteel volgt zij de onderzoeksmaster Linguistics and Communication Sciences aan Tilburg University. Zij is eerder afgestudeerd in International Business and Languages (BBA) aan de Amsterdam School of International Business. Zodoende heeft zij expertise in het verrichten van gedegen wetenschappelijk onderzoek en beschikt over ruime kennis op het vlak van taal en communicatie in internationale context.

Janneke heeft daarnaast onderzoekservaring opgedaan in het ERC (European Research Council) Consolidator Research project Political Apologies across Cultures en deed onderzoek naar integratieprocedures in Nederland via het Babylon Centre of Superdiversity.

Janneke@huijskens.nl | LinkedIn

Ricardo Kooman | Research analyst

Ricardo Kooman is als research analyst verbonden aan Huijskens Communications. Vanuit zijn rechtenstudie en ervaring bij advocatenkatoren in binnen- en buitenland beschikt hij over een gedegen kennis van juridische geschillen. Ricardo richt zich bij Huijskens Communications onder meer op de uitvoer van wetenschappelijk onderzoek naar massaschadeclaims.

Ricardo studeert ondernemingsrecht (LLM) aan Tilburg University. Hiervoor heeft hij aan diezelfde universiteit de opleiding Global Law (LLB) afgerond. Naast zijn studie is Ricardo jeugdvoetbaltrainer en actief bij de juridische studievereniging Magister JFT.

 

Peter de Bie | Trainer

Onze mediatrainingen worden verzorgd door Peter de Bie, succesvol radiopresentator, documentairemaker en oud-eindredacteur van het televisieprogramma ‘Radar’. Peter vormt samen met Mieke van der Weij het vaste presentatiekoppel bij het zaterdagochtendprogramma Nieuwsweekend op NPO Radio 1.

Peter@huijskens.nl | LinkedIn
Volg Peter op Twitter

Marja Boonen | Finance

Marja Boonen is het hoofd van onze financiële afdeling. Sinds de beginjaren van ons kantoor is Marja betrokken bij Huijskens Communications en met meer dan 25 jaar ervaring geeft zij op ons kantoor leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor financiële zaken.

Marja@huijskens.nl

Roeji Wolsink | ICT

Met Roeji Wolsink beschikt Huijskens Communications over een ruime deskundigheid op het gebied van ICT en communicatie.

Roeji@huijskens.nl | Linkedin | RAP-IT